torsdag

Gräddö Vänner på Café Kvarnudden!


Hallå!!
Har precis kommit hem till Sthlm och har fört över alla bilder som togs igår på Kvarnudden! Vilken lyckad kväll! På menyn denna kväll var det: Sill-tallrik, öl, vin och nubbe. Så vi gick in och hämtade en varsin öl för att sedan gå till Bettan som stod och delade ut sill å potatis!


På denna bild: Ingången till Café Kvarnudden.

När man hade hälsat på alla kära vänner och börjat äta så kom "Grabbarna från Enskär" och roddade upp sina högtalare, mickstativ och körde ett lite soundcheck innan dom började spela! Vem tackar nej till öl, sill å live-musik i skärgården? Speciellt till den extremt underbara utsikten!! Ankaret på berget, vattnet och den underbara solnedgången!


På denna bild: Hunkarna från Enskär! ;)











En riktigt lyckad kväll på Kvarnudden! Verkligen! Jättegott käk, bra musik, alkoholhaltiga drycker och denna underbara stämmning! Synd bara att det inte var flera som dansade loss till Grabbarnas härliga stämmor! ;)

Att vara medlem i Gräddö Vänner innebär att man vissa bestämda dagar kan komma till Café Kvarnudden och köpa öl/vin och dansa till ljuvlig musik. Annars är Café Kvarnudden ett café som serverar kaffe, bullar, lättare rätter, glass, läsk m.m som ligger ute på ankar-berget precis på den vänstra sidan av Gräddö Hamn. Det är 3 härliga kvinnor som äger och driver Café Kvarnudden. Det är Lena, Bettan och Martina. En dröm har gått i uppfyllelse när det är någon som har tagit tag i Kvarnudden och gjort det till café/restaurang verksamhet igen!
Tack för en underbar kväll! Tack Grabbarna från Enskär, vi ses igen! ;D
Glöm inte nu att svänga förbi Café Kvarnudden och ta en kaffe!!

Här kommer fler bilder från kvällen.. Nu ska jag äta pizza och kramas med MacMuffy!










Tur att vi har våra egna Hunkar när Grabbarna från Enskär inte kan komma!

1 kommentar:

Martina sa...

Hej Frida! Vad kul att gillar vårt fik! Snygga bilder! Välkommen snart igen! Kram Martina