torsdag

blondinbella utsatt för övergrepp..

blondinbella var tvungen att återvända till Sverige efter den dramatiska händelsen.. [ingen vet vad som egentligen hänt] en vecka tidigare än beräknat. Hon var ledsen och besviken på den itailenska polisen som "skrattat" åt henne när hon försökt att anmäla händelsen. Hon hävdar även i sin blogg att hon "är glad över" att detta har hänt en tjej som har en s.k "maktposition" så hon kan gå ut och hjälpa och upplysa andra tjejer som ska åka och hora i Italien.
Detta hade tydligen skett klockan halv 3 på natten på Opera - en exklusiv nattklubb som ligger på semesterorten Rimini. Det är väl så jävla uppenbart vad som hänt. Lilla 17åriga bimbo-bella går på nattklubb och dricker drinkar till halv 3 på morgonen, sminkad som en clown å slampiga kläder. Stötter på någon halv-packad italienare som vill låna hennes Lars Wallin-läppglans men bimbo-bella vill hellre snacka om MUF. Klart att man lackar, det skulle jag också göra!
Isabella Löwengrip meddelar nu i sin blogg att hon ska åka upp till norrland och samla krafter ihop med hennes pojkvän Nils och att hon ska återvända till bloggandet när hon har blivit "En stark Bella igen" Skickar iväg en slängkyss till Italien, att det måste krävas ett helt land för att hon ska hålla käften ett par dar..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du menar alltså att då är det okej med ett sexuellt övergrepp?

Vilket underbart samhälle där resonemanget bottnar i att det är okej och accepterat med sexuellt övergrepp - bara förhållandena är korrekta (vilket dom uppenbart är när klockan är 03, man är 17 och berusad).

ALFRAIDA sa...

Precis Niklas, det är exakt det jag menar!
PUCKO!